GroepsCursussen

Via een cursus kan jij in een kleine groep gedurende 4 weken werken aan het bijschaven of aanleren van één van de twee olympic lifts. 

snatch cursus

€ 119,95

eenmalig

Clean&jerk cursus

€ 119,95

eenmalig

Onze groepscursussen

Bij Get Under The Bar bieden wij twee verschillende groepscursussen aan. De cursus Snatch en de cursus Clean en Jerk. Tijdens deze cursus ga je in een kleine groep van maximaal 8 personen aan de slag met één van deze twee lifts.

We leren je de lift stap voor stap aan en zorgen dat verkeerde techniek af wordt geleerd. Veel gemaakte fouten worden besproken en aangepakt.

Na het volgen van een van deze twee cursussen lift je technisch beter en met meer zelfvertrouwen. We geven je de tools mee om zelf verder te trainen!

Ervaringen van mensen

Veel gestelde vragen

De groepscursussen zijn zeer laagdrempelig en uiterst geschikt voor beginner en intermediate level lifters.

Mocht je twijfelen of je hier wat aan hebt kan je altijd contact met ons opnemen!

Voor de clean and jerk cursus moet je de halter in een cleangrip (smalle grip) boven je hoofd(nek) kunnen houden. Voor de snatch cursus moet je dit in een snatchgrip (brede grip) kunnen doen.

Wanneer je een blessure hebt aan bijvoorbeeld rug/schouder/enkels/knieën of polsen raden wij aan om niet mee te doen.

De cursus wordt gegeven door head coach Tobias van Leeuwen. 

De cursus wordt gegeven in Groningen in het pand van Crossfit Noord. 
Adres: Osloweg 29, 9723 BG Groningen. 

Kun je een van de cursusdagen niet dan kun je deze cursusdag als 1 op 1 training inhalen. De meerprijs voor deze sessie is €30,-

Wij streven ernaar om de groepscursussen 4x per jaar aan te bieden. Deze vinden altijd plaats op een zondag. Voor actuele data en tijden zie hier