personal training Groningen

Bij Get Under The Bar bieden we ook personal training aan in Groningen. Tijdens een personal training ga jij met je coach 60 minuten aan de slag. De trainingen worden op maat gemaakt en zijn afgesteld op jouw persoonlijke doelstellingen. Wij specialiseren ons onder andere in: spiermassa & kracht opbouwen, afvallen, conditie verbeteren en levensstijl aanpassen. Kortom, met personal training in Groningen helpen wij jou om een sterkere en fittere versie van jezelf te ontwikkelen.

personal training Groningen

Wij specialiseren ons onder andere in: spiermassa & kracht opbouwen, afvallen, conditie verbeteren en levensstijl aanpassen. Kortom, met personal training in Groningen helpen wij jou om een sterkere en fittere versie van je zelf te ontwikkelen.


Personal training

80,-


Duo Personal training

50,- per persoon

Personal training in Groningen

Personal trainen in Groningen doe je bij Get Under The Bar. Tijdens een personal training sessie ga je aan de slag met onze coach, Tobias van Leeuwen. Eén les personal trainen bestaat uit 60 minuten doelgericht trainen. De trainingen worden op maat gemaakt en passen bij jouw persoonlijke doelstellingen, wat deze ook mogen zijn. Als personal trainer in Groningen zorgt Tobias ervoor dat je doelgericht en slim gaat trainen. De oefeningen zullen volledig gefocust zijn op jouw doelstellingen, waarbij er uiteraard goed op techniek, veiligheid en efficiëntie wordt gelet. Personal trainen in Groningen van GUTB richt zich onder andere op: spiermassa & krachtopbouw, afvallen, conditie verbeteren en levensstijl aanpassing. Kortom, met personal trainen in Groningen van GUTB, helpen wij  jou om een sterkere en fittere versie van jezelf te worden. 

Backsquat
arthur-edelman-qfjuh4OLdxw-unsplash

Maar hoe ziet zo een personal training sessie er dan precies uit? Het enige waar jij voor hoeft te zorgen, is dat je in je sporttenue aanwezig bent op het afgesproken tijdstip. De personal trainer heeft van tevoren het trainingsplan uitgewerkt en weet precies waar de focus op ligt en hoe zwaar de oefening moet zijn. Tijdens het uitvoeren van de oefeningen zal de trainer letten op elk klein detail in de beweging of houding en waar nodig instructies geven, zodat jij het maximale uit de oefening kan halen. Na de trainingssessie zal de personal trainer de training analyseren om te bepalen hoe de volgende training eruit gaat zien.  Op deze manier zijn we doelgericht aan het trainen, waardoor je veel kunt bereiken in een korte tijd. Daarnaast doe jij de juiste kennis op, om in de toekomst door te kunnen trainen en het behaalde resultaat te kunnen behouden.

Ervaringen van mensen

Spiermassa & kracht 

Wil je sterker worden en meer spiermassa opbouwen? Met Get Under The Bar ga je aan de slag om effectief te trainen, waardoor je sneller spiermassa kan opbouwen.

Afvallen

Zelfstandig afvallen is voor veel mensen lastig. Met personal training in Groningen gaan we aan de slag met effectief bewegen om langdurige resultaten te behalen.

Conditie verbeteren

Ook je conditie verbeteren kan een van je persoonlijke doelen zijn. Met personal training gaan we aan de slag om je conditie te verbeteren, maar ook te behouden.

Levenstijl aanpassen

Naast effectief trainen bieden we ook handvaten om een gezonde levensstijl te creëren. Hiermee gaan we ook aan de slag met je voeding.

Probeer het nu: gratis proeftraining

Twijfel je nog of personal training iets voor je is? Bij Get Under The Bar kun een gratis proeftraining aanvragen. Je ervaart dan hoe een training eruit ziet en uiteraard zal de coach al je vragen beantwoorden. Wie weet ga jij dan binnenkort aan de slag bij GUTB personal training in Groningen.

Door je informatie in te vullen, ga je ermee akkoord deze naar GUTB te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken in overeenstemming met ons privacybeleid.

Duo personal training 1 op 2

1x duo training


45


eenmalig per persoon

wekelijks duo training

€ 195

Per persoon
per maand

2x per week duo training


390

per persoon
per maand

Wat krijg je van ons?

Persoonlijke Coach

Persoonlijk trainingsschema

Flexibel afspraken inplannen

Altijd een vervangende Coach

Technische verbetering

60 minuten trainen

Gegarandeerd resultaat

Passie

Veel gestelde vragen

Personal training is voor iedereen. Beginners die techniek willen aanleren of gevorderden die een plateau willen doorbreken. Wij zorgen voor op maat gemaakte trainingen die aansluiten bij jouw doelstellingen.

De Personal Training wordt gegeven op de locatie van Crossfit Noord. Osloweg 29 in Groningen. 

Als je kiest voor 1x per week personal training dan train je 1x per week samen met je coach. Daarnaast krijg je een trainingsschema op maat die je zelf kunt volgen op de andere trainingsdagen (indien gewenst). Op deze trainingen krijg je feedback via onze app.

Als je kiest voor 2x per week personal training dan train je 2x per week samen met je coach. Daarnaast krijg je een trainingsschema op maat die je zelf kunt volgen op extra trainingsdagen (indien gewenst). Op deze trainingen krijg je feedback via onze app. 

Twee keer per week trainen met je coach zorgt ervoor dat er sneller progressie geboekt kan worden. Er is meer tijd voor technische training en het opbouwen van kracht. Je zorgt ervoor dat je minimaal 2x per week traint en daarmee een stok achter de deur hebt voor de trainingsdoelen die je wilt behalen.

De personal training sessies worden gegeven door headcoach Tobias van Leeuwen. 

De personal training wordt gegeven tussen 07:00 en 22:00. Er is dus mogelijkheid om voor je werk aan te trainen. Na de training is er mogelijkheid om te douchen.