personal training Groningen

Kiezen voor personal training zorgt ervoor dat je op korte termijn veel resultaten kan boeken. Dit betekent niet dat er niet hard getraind zal worden, integendeel! 

Door het combineren van gevarieerde trainingen, de juiste voeding en een sterke mindset richten wij ons op het behalen van maximaal resultaat voor jouw persoonlijke doelstellingen. 

Personal training 1 op 1

1x
personal training


60

eenmalig

wekelijks personal training

€ 239

Per maand

2x per week personal training

€ 399

Per maand

Duo personal training 1 op 2

1x duo training


35

eenmalig per persoon

wekelijks duo training

€ 149

Per persoon
per maand

2x per week duo training

€ 249

per persoon
per maand

Wat krijg je van ons?

Persoonlijke Coach

Een gemotiveerde en betrokken persoonlijke coach die zich op fysiek en mentaal vlak volledig inzet voor jou!

Persoonlijk trainingsschema

Trainingsschema's zijn maatwerk. Je persoonlijke coach zorgt ervoor dat het schema perfect aansluit op jouw persoonlijke doelen.

Maximale tijdsefficiëntie

Weinig tijd maar toch maximaal resultaat boeken? Dat is een van de voordelen van personal training.

Altijd een vervangende Coach

Bij ziekte of afwezigheid van je coach wordt er gezorgd voor een vervangende coach. Hierdoor mis je geen enkele training!

Technische verbetering

Ontwikkeling van de techniek voor verschillende oefeningen en krachtdisciplines voor ons een prioriteit. Wij hebben de expertise om je verder dan de basis te brengen.

Flexibel afspraken inplannen

Plan de trainingen in op een vast tijdstip of kies ervoor om per week te kijken wanneer het jou het beste uitkomt. Mogelijkheden zijn er van ma t/m zo tussen 07:00 en 22:00

Gegarandeerd resultaat?

Resultaat boek je door 100% commitment. Dit houdt in 100% effort binnen en buiten de gym. Wij zorgen voor de tools zodat jij jouw volledige potentie kan bereiken!

Passie

Wij hebben passie voor de sport en het coachen van jullie! Naast dat we het coach vak beoefenen zijn we zelf ook nog fanatiekelingen in verschillende sporten. Wij coachen met passie!

Ervaringen van mensen

Veel gestelde vragen

Personal training is voor iedereen. Beginners die techniek willen aanleren of gevorderden die een plateau willen doorbreken. Wij zorgen voor op maat gemaakte trainingen die aansluiten bij jouw doelstellingen.

De Personal Training wordt gegeven op de locatie van Crossfit Noord. Osloweg 29 in Groningen. 

Als je kiest voor 1x per week personal training dan train je 1x per week samen met je coach. Daarnaast krijg je een trainingsschema op maat die je zelf kunt volgen op de andere trainingsdagen (indien gewenst). Op deze trainingen krijg je feedback via onze app.

Als je kiest voor 2x per week personal training dan train je 2x per week samen met je coach. Daarnaast krijg je een trainingsschema op maat die je zelf kunt volgen op extra trainingsdagen (indien gewenst). Op deze trainingen krijg je feedback via onze app. 

Twee keer per week trainen met je coach zorgt ervoor dat er sneller progressie geboekt kan worden. Er is meer tijd voor technische training en het opbouwen van kracht. Je zorgt ervoor dat je minimaal 2x per week traint en daarmee een stok achter de deur hebt voor de trainingsdoelen die je wilt behalen.

De personal training sessies worden gegeven door headcoach Tobias van Leeuwen. 

De personal training wordt gegeven tussen 07:00 en 22:00. Er is dus mogelijkheid om voor je werk aan te trainen. Na de training is er mogelijkheid om te douchen.