Privacy en Cookiestatement

Deze privacy statement is voor het laatst aangepast op 6 nov. 2019.

Waarborgen privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van onze website is een belangrijke taak voor ons. Wij gaan zorgvuldig om met jouw (persoons)gegevens. Daarom beschrijven we in dit privacy statement welke gegevens we verzamelen bij jouw bezoek aan onze websitewww.getunderthebar.nlen hoe we omgaan met deze gegevens. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. Als je na het lezen van dit privacy- en cookiestatement nog vragen hebt over de gegevens die we van jou bijhouden, neem dan contact met ons op.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Get Under The Bar (Hierna te benoemen als GUTB) maakt gebruik van verschillende technieken om informatie bij te houden over onze websitebezoekers, onder andere, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites, omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring.

Scroll naar beneden voor meer informatie over ons Cookiebeleid.

Nieuwsbrief

Wanneer je je aanmeld voor de nieuwsbrief, dan verstrek je aan ons je gegevens. Hierbij wordt je e-mailadres, voor- en achternaam, wijze en datum van aanmelden, land en taalvoorkeur opgeslagen. Door middel van de nieuwsbrief kunnen wij onze klanten op de hoogte brengen van het laatste nieuws van onze diensten/producten en aanverwante zaken. Wij gebruiken de dienst van MailChimp om het abonneebestand van de nieuwsbrief te beheren (welke wordt opgeslagen op een veilig server in de Verenigde Staten) en om nieuwsbrieven te verzenden. Lees het privacybeleid van MailChimpvoor meer informatie. Het abonneebestand wordt verder niet aan derden verstrekt, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de autoriteiten gegevens bij ons vorderen). Bij het verzenden van e-mails via MailChimp worden zogenaamde web beacons meegezonden. Deze web beacons houden bij of de e-mail geopend en of er op links in de nieuwsbrief is geklikt. Deze informatie wordt gebruikt voor statistische doeleinden. Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven. Je gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat je het abonnement hebt opgezegd.

Afhandelen bestelling zonder account

Wanneer je een order plaatst via onze webwinkel, dan geef je bepaalde gegevens op, welke wij uitsluitend bewaren en gebruiken in het kader van de door uitvoering van de bestelling. We geven je gegevens door aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten en voor verwerking aan onze leveranciers. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank. Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht meer informatie:https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/ondernemen/administratie/administratie_opzetten/hoe_lang_moet_u_uw_administratie_bewaren).

Je account

Wanneer je een account aanmaakt op onze website om een bestelling te plaatsen, dan verstrek je aan ons je gegevens. Wij verwerken deze gegevens op basis van jouw toestemming en in het kader van de uitvoering van de overeenkomst (wanneer je een order plaatst).

In je account slaan we onder andere de volgende informatie op: je naw-gegevens, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, aflever-en betaalgegevens. Dit account kun je aanmaken, zodat je je gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen zodat wij deze makkelijk kunnen terugvinden. Met ons klantaccount krijg je toegang tot een beheeromgeving waar je zelf gegevens kunt instellen, opgeven en wijzigen.

Wij bewaren jouw persoonsgegevens totdat je het account opheft. Wij kunnen jouw account opheffen wanneer jij een verzoek hiertoe indient door middel van het sturen van een e-mail naar info@getunderthebar.nl. Hierna worden jouw gegevens verwijdert, met uitzondering van de bestelgegevens. Deze worden na opheffing van je account nog wel voor maximaal zeven jaar bewaard (zie eerder vermelde bewaarplicht).

Vragen, klachten of retouren

Door middel van het versturen van een e-mail kun je ons een vraag stellen, een klacht indienen of een aanvraag doen voor een retour verzending. Door middel van het versturen van jouw e-mail geef je ons toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en tot maximaal 2 jaar daarna in verband met onze garantietermijn. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is in het kader van de uitoefeningen van onze activiteiten als webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Beveiliging van de gegevens

Om te voorkomen dat de gegevens van de website verkeerd worden gebruikt, hebben we versleuteling ingeschakeld op onze website. Door middel van versleuteling word het gegevensverkeer tussen jou en de webserver onleesbaar gemaakt, zodat buitenstaanders daar geen toegang toe hebben.

Inzage, correctie en recht van verzet

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heb je als betrokken het recht om, op schriftelijk verzoek je persoons gegevens in te zien en deze zo nodig aan te passen of te laten verwijderen. Je kunt hierover contact opnemen middels navolgend adres: Prinsenstraat 7a, 9711CL Groningen, KvK-nummer: 66088097 of per e-mail info@getunderthebar.nl. Om je identiteit te controleren kunnen wij je om nadere informatie vragen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen privacy statement
Wij kunnen ons privacy statement aanpassen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Oudere versies van ons privacy statement zullen in ons archief worden opgeslagen. Stuur ons een e-mail als je deze wilt raadplegen. Het is aan te bevelen deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Contactgegevens
Get Under The Bar

Prinsenstraat 7a

9711CL Groningen

The Netherlands

info@getunderthebar.nl

Cookiebeleid

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan. De informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonsgegevens. Wij plaatsen cookies om informatie te verzamelen voor het analyseren en verbeteren van de websitebeleving van de bezoeker. De informatie die we, via cookies van Google Analytics, registreren, bestaat onder andere uit hoe je op onze website terecht bent gekomen en via welke pagina ja hem weer hebt verlaten, welke pagina’s je hebt bezocht en welke browser, taal en apparaat je hebt gebruikt. Wij hebben een verwerkingsovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. De algemene bezoekgegevens worden 26 maanden bewaard, zodat we de activiteit van een bepaald jaar met het jaar daarvoor kunnen vergelijken. Hiernaast hebben wij een verwerkingsovereenkomst gelosten met MailBlue. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij gebruiken de services van MailBlue voor het bijhouden van onze nieuwsbrieven, email campagnes, en analystische gegevens van de website en webshop. De algemene gegevens worden 26 maanden bewaard zodat we de activiteit van een bepaald jaar met het jaar ervoor kunnen vergelijken.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer.

Sluit Menu
×

Winkelmand