Wat klanten zeggen

UITSTEKEND
46 recensies op
Stefan Wennekes
Stefan Wennekes
2023-02-14
Als totale beginner besloten een gewichtshefcursus te volgen. Brenn was erg helder in de stappen en aanpak. Gelang curcus deel op maat (waar aandacht nodig was). Leuke basis om mee van start te gaan en wordt ook gekeken naar aplicatie binnen huidige training/doelen. Zeer tevreden.
Riv sint-Hill
Riv sint-Hill
2023-02-10
Heel kort. Geweldig,leerzaam,gezellig echt een aanrader voor mensen die verliefd zijn op de barbell 🏋️‍♀️ GUTB IS THE PLACE TO BE DANKJE VOOR DE TOO WEEKEND EN TOT DE 2e😁
Rowena Dreese
Rowena Dreese
2023-02-09
Top trainingsweekend. Goede begeleiding en leuke mensen. Raad iedereen aan met een interesse voor Weightlifting om in ieder geval een event van GUTB te bezoeken!
Dian Bos
Dian Bos
2022-09-08
Ik heb de 1-op-1 weightlifting cursus gevolgd bij Tobias. Voor mij de eerste aanraking met weightlifting en door de cursus ben ik er super enthousiast over geraakt. Binnen 4 sessies heb ik veel geleerd over de techniek, en heb ik een basis kunnen ontwikkelen waardoor ik het ook zelf kon toepassen in mijn trainingen. De sessies met Tobias heb ik elke keer als professioneel en leerzaam ervaren. De coaching was altijd met een positieve insteek en dat maakte de sfeer ook top. Absolute aanrader!
Trinca Tullemans
Trinca Tullemans
2022-05-31
Coaches doen duidelijk hun best om een geslaagd weekend te verzorgen en hebben verstand van zaken. Veel geleerd tijdens dit weightlifting weekend. Aanrader!
Louise LaFleur
Louise LaFleur
2022-05-31
Incredible weekend full of learning, lifting and lots of laughs. The coaches were literally phenomenal - I could not recommend GUTB enough.
Janice
Janice
2022-03-24
Ik heb de p.t. lessen bij Tobias als zeer prettig ervaren. Hij voelt goed aan wat je niveau is en past daarop de training aan maar wel op zo'n manier dat je uitgedaagd blijft. Je merkt in korte tijd verbetering en moedigt je aan om het uiterste van jezelf te vragen. Ook is hij deskundig over de werking van het menselijk lichaam m.b.t. sporten dus ook voor de theorie kun je bij hem terecht!