workshops

Vanuit Get Under The Bar hebben we de missie om atleten sterker te maken in de barbell disciplines. Wij streven naar het verzorgen van dé optimale barbell training. Een manier om dit te bereiken is het verzorgen van workshops in het olympisch gewichtheffen.

onze workshops

Het olympisch gewichtheffen is een zeer technische sport. Omdat de sport zo technisch is, is deze voor velen moeilijk te beheersen. Met de workshop olympisch gewichtheffen willen wij de kennis omtrent de olympische lifts verbeteren. 

Met de workshop richten wij ons op het technisch correct aanleren van de snatch en clean en jerk voor beginners en het verfijnen van deze voor gevorderden atleten. Naast dat dit het liften leuker maakt zorgt het ook voor een stukje blessurepreventie.

Tijdens de workshop wordt ongeveer 1,5 uur besteed aan de snatch en 1,5 uur aan de clean en jerk. Voor beide lifts zal een grote verscheidenheid aan oefeningen en complexen aan bod komen om zo de lifts vanuit zo veel mogelijk invalshoeken te benaderen.

workshop organiseren

Een workshop olympisch gewichtheffen duurt 3 uur. Hierin wordt er 1,5 uur aan de snatch en 1,5 uur aan de clean en jerk besteed. 

Bij het geven van een workshop komen we langs bij uw box/gym. We zijn altijd met minimaal 2 trainers en afhankelijk van de grootte van de groep met 3 trainers.

De kosten per deelnemer zijn €75-. Dit is inclusief een GUTB t-shirt voor elke deelnemer! 

De minimale grootte van de groep is 10 personen. 

Vraag een workshop aan