online coaching

Met het online coaching programma van Get Under The Bar ontvang je een trainingsschema op maat .Je wordt online begeleidt door je persoonlijke coach. Zo  ontvang je feedback op de door jouw ingestuurde trainingen en sta je altijd direct in contact met je coach via de TrueCoach app

online coaching

Met het online coaching programma van Get Under The Bar ontvang je een trainingsschema op maat.
Je wordt online begeleidt door je persoonlijke coach. Zo ontvang je feedback op de door jouw ingestuurde trainingen en sta je altijd direct in contact met je coach via de TrueCoach app. 

Wat is online coaching van Get Under The Bar?

Online coaching van Get Under The Bar is zeer geschikt voor mensen die graag zelfstandig met een schema trainen. Je gaat aan de slag met het trainingsschema dat in overleg is afgestemd. Er wordt gezorgd voor een uitdagend en gevarieerd schema. Vervolgens kun je de trainingen met video opnemen en de coach zal deze analyseren en waar nodig feedback geven. De coach checkt regelmatig bij je in, dit zorgt er namelijk voor dat je een stok achter de deur hebt om te gaan trainen.

Online coaching van Get Under The Bar bieden we het gehele jaar door aan. Tijdens dit coachingstraject ga je met hoofdtrainer Tobias aan de slag om jouw persoonlijke trainingsdoelen te halen. Het online coachingstraject begint met een (telefonisch) intake, die ongeveer 30 minuten duurt. Tijdens deze intake kijken we onder andere naar jouw trainingsdoelen, ook bespreken we hoe we het online coachingstraject gaan invullen.

Wat zijn de online coaching opties van Get Under The Bar?

Compleet

229,-

per maand

Basis

179,-

per maand

Mini

129,-

Per maand

Wat kun je verwachten van de online coaching?

Met online coaching van Get Under The Bar ga je zelfstandig aan de slag met jouw trainingsdoelen. Online coaching is geschikt voor iedere sporter, of je nu je weightlifting skills wilt verbeteren of gewoon sterker wilt worden. Maar wat kun je nu precies verwachten van het online coachingstraject van Get Under The Bar?

Een persoonlijke coach: Ondanks dat je zelf aan de slag gaat met de trainingen, zal de coach altijd voor je klaar staan. De coach zorgt voor een trainingsschema, geeft feedback en staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Op elke training die je voltooid, zal jouw coach uitgebreid  feedback geven. Ook wordt nauwlettend in de gaten gehouden hoe het gaat met jouw trainingen, en waar nodig zal het trainingsschema aangepast worde. Zo zorgen we er samen voor dat de trainingen altijd goed aansluiten bij jouw trainingsdoelen.

Een persoonlijk trainingsschema: Een van de belangrijkste onderdelen van de online coaching is het trainingsschema. Bij Get Under The Bar werken we met de TrueCoach-app. In deze app krijg je inzicht in jouw trainingsweek. De trainingen, beweegmomenten of weegmomenten zijn hier allemaal inzichtelijk. Je persoonlijke trainingsschema vind je dan ook in deze app. In overleg maken we het trainingsschema, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met eventuele restricties en/of blessures. We zorgen ervoor dat het trainingsschema aansluit bij jouw trainingsdoelen en uitdagend genoeg is.

true-coach-1 (1)

Feedback op trainingsvideo’s: Een ander belangrijk onderdeel van de online coaching zijn de video trainingen. Tijdens dit traject ga je namelijk zelfstandig aan de slag bij jouw crossfit box of sportschool. Het is soms moeilijk om in te schatten of je de juiste houding hebt en de oefening technisch correct uitvoert. Daarom werken we bij Get Under The Bar met trainingsvideo’s. Tijdens jouw training maak je video’s van de oefeningen die je vervolgens via de TrueCoach-app kunt uploaden. Vervolgens gaat de coach aan de slag, hij controleert je houding en kijkt of je de oefening technisch goed uitvoert. Op elke video ontvang je feedback van de coach, waarmee je de volgende training weer aan de slag kunt.

Loggen van trainingsresultaten: Naast het inzien van je trainingsschema’s en het uploaden van de trainingsvideo’s, kun je in de TrueCoach-app ook alle trainingen en resultaten direct loggen. Door alle resultaten te loggen, kunnen we eenvoudig de voortgang bewaken en hierop aansturen. Daarnaast krijg je in één overzicht te zien hoeveel progressie je al hebt gemaakt, daar doen we het namelijk voor! De geüploade video’s en foto’s van de trainingen worden ook gelogd, dus die kun je later altijd nog terugkijken, ideaal om te vergelijken en je progressie te zien. Dit alles is allemaal inclusief bij online coaching van Get Under The bar! 

Een Persoonlijke Coach

Jouw persoonlijke coach geeft doorgaans binnen 24 uur antwoord op al je vragen. Daarnaast geeft je coach feedback op elke voltooide training en alle ingezonden trainingsvideo's

Persoonlijk Trainingsschema

Jouw trainingsschema wordt op maat gemaakt. Het schema wordt zo ontworpen zodat hij is aangepast op jouw persoonlijke eigenschappen en doelstellingen.

Positieve Mindset

Wij weten als geen ander dat het frustrerend kan zijn om niet altijd 100% te kunnen presteren. Wij geloven in een positieve aanpak en helpen jou ook om mentale blokkades te doorbreken.

Veelzijdig Coach Team

Wil jij van trainingsvorm wisselen of wil jij meer weten over een andere krachtsport discipline? Wij beschikken over expertise in het Olympisch gewichtheffen, Powerlifting en functional fitness.

Loggen van trainingsresulaten

Zeg gedag tegen excelsheetjes, notitieboekjes of omslachtige apps om je trainingen in te loggen. Al je resultaten log je vanaf nu gemakkelijk en snel in onze app!

Meetbare resultaten

Door middel van het bijhouden van jouw 1RM's en andere traininingsdoelen maken we resultaten meetbaar en inzichtelijk. Regelmatig worden 1rm's of benchmark workouts gebruikt om jouw niveau te bepalen!

Direct contact via onze app

De app (truecoach) die wij gebruiken heeft een ingebouwde chatfunctie waardoor jij altijd in direct contact staat met je coach!

Passie

Al onze coaches hebben passie voor de sport. De meeste zijn naast het beoefenen van het coach-vak ook zelf nog fanatieke atleten. Zij nemen je graag mee in hun fanatisme!

Ervaringen van mensen

Veel gestelde vragen

Je kunt online coaching volgen met elk niveau. De training wordt aangepast aan je trainingsniveau. Wij zijn experts in het aanleren van de juiste techniek voor de verschillende barbell oefeningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een snatch, clean and jerk, deadlift en squat. 

Dit kun je helemaal zelf bepalen. De meeste kiezen voor 2 tot 5 trainingsdagen. Weet je het niet? Je persoonlijke coach helpt je dan om de beslissing te maken!

Dit hangt volledig van jouw trainingsdoel af. De oefeningen kunnen gericht zijn op weightlifting, powerlifting, crossfit of een combinatie daarvan. 

Wij houden rekening met de andere training die je doet. Ben je een crossfitter of powerlifter die daarnaast weightlifting wilt doen, dan maken we een aanvullend programma die perfect aansluit op jouw training! 

Door een coach in de hand te nemen heb je altijd iemand die over je schouder meekijkt bij je trainingen. Je coach maakt je programmering maar zorgt ook voor een stok achter de deur als je even geen zin hebt om te trainen. Door middel van direct feedback op je trainingsvideo’s gaat je techniek snel vooruit. Dit zorgt ervoor dat je veilig individueel kunt trainen. 

Het mooie aan de online coaching is dat hij overal gevolgd kan worden. Wij houden rekening met het materiaal dat voor handen is. Mocht dit niet voldoende zijn dan kunnen wij adviseren over welk materiaal er aangeschaft kan worden om tot een complete training te komen. Bij twijfel altijd vragen!