online coaching

Met het online programma krijg jij een trainingsschema op maat en wordt je begeleid door je persoonlijke online coach. Je krijgt feedback op elke training en staat via onze app altijd in direct contact met je coach.

1 maand

€ 89

eenmalig

6 maanden

€ 79

Per maand

12 maanden

€ 69

Per maand

Wat krijg je van ons?

Een Persoonlijke Coach

Jouw persoonlijke coach geeft doorgaans binnen 24 uur antwoord op al je vragen. Daarnaast geeft je coach feedback op elke voltooide training en alle ingezonden trainingsvideo's

Persoonlijk Trainingsschema

Jouw trainingsschema wordt op maat gemaakt. Het schema wordt zo ontworpen zodat hij is aangepast op jouw persoonlijke eigenschappen en doelstellingen.

Positieve Mindset

Wij weten als geen ander dat het frustrerend kan zijn om niet altijd 100% te kunnen presteren. Wij geloven in een positieve aanpak en helpen jou ook om mentale blokkades te doorbreken.

Veelzijdig Coach Team

Wil jij van trainingsvorm wisselen of wil jij meer weten over een andere krachtsport discipline? Wij beschikken over expertise in het Olympisch gewichtheffen, Powerlifting en functional fitness.

Loggen van trainingsresulaten

Zeg gedag tegen excelsheetjes, notitieboekjes of omslachtige apps om je trainingen in te loggen. Al je resultaten log je vanaf nu gemakkelijk en snel in onze app!

Meetbare resultaten

Door middel van het bijhouden van jouw 1RM's en andere traininingsdoelen maken we resultaten meetbaar en inzichtelijk. Regelmatig worden 1rm's of benchmark workouts gebruikt om jouw niveau te bepalen!

Direct contact via onze app

De app (truecoach) die wij gebruiken heeft een ingebouwde chatfunctie waardoor jij altijd in direct contact staat met je coach!

Passie

Al onze coaches hebben passie voor de sport. De meeste zijn naast het beoefenen van het coach-vak ook zelf nog fanatieke atleten. Zij nemen je graag mee in hun fanatisme!

Ervaringen van mensen

Veel gestelde vragen

Je kunt online coaching volgen met elk niveau. De training wordt aangepast aan je trainingsniveau. 

Dit kun je helemaal zelf bepalen. De meeste kiezen voor 2 tot 5 trainingsdagen. Weet je het niet? Je persoonlijke coach helpt je dan om de beslissing te maken!

Dit hangt volledig van jouw trainingsdoel af. De oefeningen kunnen gericht zijn op weightlifting, powerlifting, crossfit of een combinatie daarvan. 

Wij houden rekening met de andere training die je doet. Ben je een crossfitter of powerlifter die daarnaast weightlifting wilt doen, dan maken we een aanvullend programma die perfect aansluit op jouw training! 

Door een coach in de hand te nemen heb je altijd iemand die over je schouder meekijkt bij je trainingen. Je coach maakt je programmering maar zorgt ook voor een stok achter de deur en mentale ondersteuning als je het moeilijk hebt. Door middel van direct feedback op je trainingsvideo’s gaat je techniek snel vooruit en zul je meer progressie boeken.