training

Bij Get Under The Bar bieden we trainingsopties die bij allerlei verschillende wensen passen

personal training

Tijdens een personal training sessie gaan we samen aan de slag om het maximale uit jou training te halen. Hierbij zal uitvoerig aandacht worden besteed aan techniek, mobiliteit en belastbaarheid. Een personal trainingstraject start altijd met een fysieke assessment waarin we kijken wat je huidige niveau is. Daarna maken we een gestructureerd plan om het maximale resultaat te kunnen behalen.

online coaching

Met het online programma krijg jij een trainingsschema op maat en wordt je begeleid door je persoonlijke online coach. Je krijgt feedback op elke training en staat via onze app altijd in direct contact met je coach.

Omdat wij beschikken over een multidisciplinair team zal er altijd een specialist zijn die meekijkt om zo de optimale training voor jou te ontwerpen!

Cursussen

Tijdens onze cursus weightlifting leer je stap voor stap de technieken voor de snatch of clean en jerk aan. In een kleine groep van maximaal 8 personen ga je vier keer, anderhalf uur aan de slag om je lifts tot een hoger niveau te tillen. Deze cursussen worden op onze thuislocatie Crossfit Noord gegeven. Op aanvraag is het mogelijk om de cursus op uw locatie te verzorgen.

Trainingsschema's

Trainingsschema’s zijn er in alle soorten en maten. Het probleem hierbij is dat trainingsschema’s vaak gestandaardiseerd zijn voor de massa en hierbij geen rekening gehouden wordt met jouw persoonlijke trainingsniveau en trainingsdoeleinden. Daarom hebben wij er bij GUTB voor gekozen om programma’s op te delen in drie trainingsniveaus. Beginner, Intermediate en Advanced. Tevens verzorgen wij op aanvraag ook individuele trainingsprogramma’s op maat